Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2019. április 14., vasárnap

The Trousers: INVSIBLE DARKNESS turné




Áprilisban tovább folytatódik a The Trousers tavaly ősszel megjelent ötödik nagylemezének, az itthon és számos külföldi országban is kiváló kritikákat kapott, immár bakelitlemez formátumban is kapható INVSIBLE DARKNESS-nek (MusicFashion) a promóciós turnéja. 



Ennek keretein belül április 12-én Budapesten, a Robot klubban lépnek fel az immár hagyományossá váló BUDAPEST ROCK CITY rendezvénysorozatuk keretein belül a Peter Kovary & The Royal Rebels, illetve bécsi barátaik, a nagyszerű Reverend Backflash társaságában, ami egy hamisítatlan rock and roll estnek ígérkezik.

Másnap, április 13-án Grazban, a Club Q-ban lép fel a zenekar a helyi Brownstone Inc. és a Haunted by The Remorse kíséretében, ami egy öt koncertből álló, a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Programja által támogatott sorozat része. A The Trousers februárban a csehországi Ostravában, márciusban a németországi Münchenben és Augsburgban, illetve a cseh Karlovy Varyban koncertezett, a mostani osztrák buli a sorozat záró állomása lesz.


A külföldi fellépéssorozat mellett egy másik NKA támogatta turnén is részt vesz jelenleg a budapesti garázsrock-formáció, mégpedig a Junkies előzenekaraként. Az eseménysorozat februárban Budapesten és Szegeden kezdődött, amit márciusban Hajdúszoboszlón folytattak, az áprilisi periódusban pedig 18-ána tatabányai Roxyban, 19-én a szombathelyi Végállomásban lesz a The Trousers a Junkies vendége. A turné májusban folytatódik, és előre láthatólag további közös koncertek is várhatóak még az év folyamán.

Tatabánya
Szombathely




Zenekari linkek:

Bakelitlemez: