Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2019. június 4., kedd

Atomic Playboyz koncert a KVLT klubban




Június 7-én a budapesti glam rock’n’roll szcéna alap zenekara, az Atomic Playboyz ad koncertet az óbudai KVLT klubban.




December 1-én jelent meg a Ground Records égisze alatt a „ Searching For Gods, Living LikeDogs „ című albumuk, amit azóta is nagy sikerrel pörgetnek országos és világszinten. 
Nemrégiben például egy Japán lemezbolt rendelt be az anyagból egy kört de az ország több lemezboltjában is megvásárolható a korong.
Íme egy régebbi felvételük ízelítőként:






Az este folyamán fellép még a szintén rock’n’roll-ban utazó, budapesti Moonshine Melodies zenekar is akik egy régebbi közös formáció újjáalakulásaként jöttek létre. Mai felállását 2018 őszén nyerte el majd a Barba Negra klubban debütáltak a Kiss Forever Band és a Hollywood Rose vendégeként. 
A 2017 –es Hard Rock Rising 2. helyezettjeként végzett zenekar hamarosan megjelenteti első kislemezét.















Before We Disappear zenekar 5 pofátlanul fiatal kiscsávóból áll. Saját dalaik mellett feldolgozások is szerepet kapnak a repertoárjukban. A KVLT színpadát már rengetegszer megjárt csapat ezúttal is fülgazmusig húzza majd a dögös rocknroll riffeket.














Végül de nem utolsó sorban a Beautifull Danger zenekar is tiszteletét teszi az estén. A gyáli csapat sem most érkezik először a klubba. Punk rockos muzsikájukkal ők nyitják meg az estét hogy aztán bemelegítsék a közönséget a további rocknroll partyra.











Szóval ne feledjétek! Június 7 KVLT!

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.

A Before We Disappear zenekar 5 pofátlanul fiatal kiscsávóból áll. Saját dalaik mellett feldolgozások is szerepet kapnak a repertoárjukban. A KVLT színpadát már rengetegszer megjárt csapat ezúttal is fülgazmusig húzza majd a dögös rocknroll riffeket.




Jegyár: 1000 forint ami kizárólag a rendezvény estéjén, a helyszínen kapható!
Kapunyitás: 19:00 | Start: 19:30



A zenekarok és a szervezők mindenkit szeretettel várnak!