Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2013. március 20., szerda

Sárga rózsát hozz Cipő temetésekor

Nehéz bármi érdemeben közhírré kívánkozó dologról írni.....
De Cipő halála kapcsán pedig nincs szó....
Csak közzé teszem a Republic facebook oldalán közzétetteket a pénteki temetéssel kapcsolatban....
/ Egy másik hírben arra kérik azokat, aki kegyeletüket kívánják leróni, hogy egy szál sárga rózsát helyezzenek el az "Isten hozzád" jelképeként.... hiszen nem búcsúzunk.... örökké velünk leszel Cipő...




"Velünk Gyászoló Barátaink !

Eltávozott zenésztársunkat, Bódi László - Cipőt 2013. március 22-én (pénteken) 15 órakor kísérjük utolsó útjára a kistarcsai köztemetőben.
A különféle helyeken elterjedt híresztelésekkel szemben a piciny temető kapui nagyjából fél háromig zárva maradnak.
Kérjük, ne zavarjátok meg sem az egyéb ceremóniák, sem az előkészületek méltóságát azzal, hogy már ezt megelőzően a temetőhöz érkeztek !
Drága halottunknak a szertartás után tudtok majd „Isten Hozzád”-ot mondani (búcsúzni nem búcsúzunk Tőle: szívünkben örökre velünk marad).

Praktikus információk:

A kistarcsai köztemető az Aulich Lajos utca (volt Erdei Ferenc) 2. szám alatt található (a házak nagyobb részén még ez a név olvasható).

Közlekedés:

- személygépkocsival / autóbusszal:
Budapestről az Örs Vezér Teréről a 3. sz. közúton Gödöllő felé (Veres Péter út – Szabadföldi út – Szabadság út) Kistarcsa központjáig, ott jobbra Nagytarcsa / Vecsés irányába a Széchenyi utcán, majd néhány száz méter után jobbra a temető.
A temető bejárata előtt legkevesebb 100-150 szgk. parkolására alkalmas őrzött terület. Parkolásra használhatók a környékbeli utcák is illetve a Rendőrség a temetőtől néhány száz méterre, a Nagytarcsára vezető út mellett további több száz autó befogadására alkalmas területet jelölt ki.
Emellett javasoljuk, hogy – különösen a nagyobb járművel (pl. autóbusszal) érkezők – hagyják a járműveket a Széchenyi utcában és gyalog tegyék meg a temetőig tartó néhány métert.
A Rendőrség a kistarcsai Polgárőrséggel karöltve mindent megtesz, hogy segítse a zavartalan közlekedést és útbaigazítással szolgáljon (rendőrök lesznek minden fontosabb utcasarkon)

Annak, aki autóval érkezik vidékről, nem kell keresztül vágnia a péntek délutáni budapesti csúcsforgalmon: a 3. sz. utat közvetlenől is elérheti az M0 autópálya közeli csomópontjában.

- tömegközlekedve:
Kistarcsa a legegyszerűbben az Örs Vezér Teréről a H8 HÉV-vel (gödöllői vonal) érhető el.
A megállótól a temető főbejárata mintegy 1300 méterre van (kb. 10 perc gyaloglás)
http://www.bkv.hu/hev/H8_H9_godolloi_hev.pdf
A szerelvények munkanapokon 14 óráig fél óránként indulnak, ezt követően gyakrabban.
Az út kb. 22 perc, így az ideális a 13.56-kor vagy a 14.08-kor induló H8 HÉV egyike.

Volánbusszal a Stadionok megállótól 13.30-kor és 14.05-kor lehet a Kistarcsa Vendéglő megállóig utazni (ez gyakorlatilag szemben van a HÉV megállóval). Menetidő 37 perc.

Kérjük, a következő napokban kövessétek figyelemmel a tájékoztatást: segítséget kérünk a BKK illetékeseitől a minél egyszerűbb közlekedés érdekében – reméljük sikerrel."