Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2014. április 2., szerda

A Tool De Danton országos turnéra indul



Tool De Danton fotó / RockPont blog







Ahogy a Tool De Danton legénysége  ígérte   /lásd előző híradásunk róluk/, a nagylemez  menetrendszerűen meg is érkezett tőlük 2013 őszén:  "Legend of the Mothman" címmel.

Első nagy lemezük bemutatkozó előzetes dala a Rising Sun, megjelenését követően nem sokkal, nemes egyszerűséggel helyet követelt magának a londoni székhelyű Inside Shock Magazine legújabb dalokat bemutató rovatának hasábjain!  




A külföldi népszerűség következő állomása az volt a banda számára, mikor 2014 január 08 napon arra ébredtek, hogy első nagy lemezük a "Legend of the Mothman" az orosz metal-tracker.com-ra került feltöltésre, ahol  néhány óra alatt közel két tucatnyian le is töltötték a lemezt.


És aztán bekövetkezett, hogy hazai -angolul esetleg nem értő rajongó táboruknak is kedveskedjenek, nekiláttak első magyar nyelvű felvételük elkészítéséhez.... , melyet először 2014.április 20.-án a  Györkönyi Húsvéti Fesztivál keretében játszanak el a közönségnek, ahol az élő rocklegendával Rudán Joe-val és a fiatal tehetséges csapattal a Feelter Zenekarral lépnek fel.
A Tool De Danton és a Feelter  együttesek számára ez a fellépés egy közös koncertturné első állomása lesz.
További fellépéseik dátuma és a helyszínek hamarosan a facebook oldalaikon.

 

Tool De Danton - györkönyi koncert plakát,2014. / RockPont blog