Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2017. szeptember 21., csütörtök

The Trousers őszi turné, 2017





Ötállomásos turné szeptember végén






Miközben zajlanak az ötödik The Trousers nagylemez, az INVISIBLE DARKNESS felvételei, beindult az őszi klubszezon, amit egy öt állomásból álló szeptemberi turnéval indít a budapesti garázsrock-zenekar.








Szeptember 22-én és 23-án a Junkies vendégei lesznek Pécsett és Szekszárdon a 20 éves „Nihil” album jubileumi turnéjának keretein belül. 

A bulik helyszíne Pécsi illetve a Szekszárdi Est lesz, a koncertekhez tartozó Facebook-események:
Pécsi Est
Szekszárdi Est


Szeptember 27-én, szerdán Budapesten, a Robotban játszik az együttes, mégpedig a szintén budapesti Peter Kovary & the Royal Rebelsés a pozsonyi Z3 The Blues Wheels társaságában. Az ősz folyamán a szlovák zenekar mindkét pesti bandát vendégül látja majd Pozsonyban egy-egy koncert erejéig.







A budapesti koncert Facebook eseménye:




A hónap végén ausztriai vendégszereplésre indul a The Trousers. Szeptember 29-én, pénteken a grazi Wakuum klubban lépnek fel a nürnbergi Basin City Orchestra, valamint a helyi Pan és Sleeepwalker együttesekkel, míg másnap, az ötállomásos körút záró estjeként a bécsi ArenaBeisl következik a fiúkkal baráti kapcsolatban álló Basin City Orchestrával. A lehengerlő, Danko Jones-os vonalon mozgó nürnbergi banda hamarosan Budapesten is látható lesz, illetve a közeljövőben ők is vendégül látják majd a The Trouserst Nürnbergben és feltehetően más német városokban is.
A grazi koncert Facebook-eseménye:
A bécsi buli Facebook-eseménye:



The Trousers - honlap
Facebook 
Youtube


És egy személyes kedvenc tőlük: