Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2014. június 21., szombat

Nyerj napijegyet barátaiddal a Sziget fesztiválra! - 2014


Hívd meg 3 barátod az idei Sziget fesztiválra, és együtt tombolhattok a legmenőbb zenekarok koncertjeire.
A játék 2014.08.05-ig tart és automatikusan leáll!

A Sziget Fesztiválköztársaság idén augusztus 11-18. között nyitja meg határait, újdonságokkal, változásokkal, még több látványossággal. 
A dübörgő Nagyszínpad, a sokszínű Világfalu és a varázslatos Colosseum mellett többek közt olyan újdonságok debütálnak, mint a Sziget Közösségi Kert vagy a Tábortűz Színpad. 

Újdonság lesz az, hogy a 2014-es fesztivál "nulladik" napján, augusztus 10-én nemcsak egy koncert várja a közönséget, hanem teljes üzemben működve, egymást követik a nagyszínpadi koncertek.

A Sziget teljes programja az összes bejelentett fellépővel, helyszínnel 

 "Bár a nemzetközi fellépőink zenéi sokkal ismertebbek világszerte, mi mégis tudatosan egy-egy magyar dalt választunk a Sziget himnuszának, ezzel is lehetőséget biztosítva a zenekaroknak a szélesebb körű ismertségre, hiszen a kiválasztott dal kiemelt “szereplője” a fesztivál az évi itthoni és nemzetközi kampányának" – mondta a Gerendai Károly, a Sziget alapítója.