Napi Márai

"Ha az embereknek nem tetszik, hogy így, vagy úgy élsz ... ne bánjad. Nem az embereknek élsz. De ha magad törvényei ellen vétkezel, e hűtlenséget keservesen megbánod..." Márai Sándor

"Tedd, amit úgy érzed tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. Hisz időd oly kevés, légy hát magad ura, míg élsz!" Axl Rose

/ www.rockpont.polomania.hu / @:rockpontinfo@gmail.com / www.facebook.com/RockPont

2013. november 14., csütörtök

Eltűnt a magyar énekesnő: Brady Orsolya (BradyO) ...keressük!







"Tisztelt zenésztársak és barátok!
Brady Orsolya (BradyO, zenekarunk énekesnője) több mint 72 órája eltűnt és még nem került elő. Segítsetek őt megtalálni, nagyon kérünk titeket. Kérdezzetek körbe, hogy látta-e Orsit valaki szombaton este vagy délután Budapesten.
 
Ti, akik délen laktok a nagy folyó mentén, a legrosszabbra gondolva, menjetek és érdeklődjetek a vízi rendészetnél - bárki aki tud segíteni most, tegye meg.

Itt olvasható a testvére felhívása:

Orsinak november 9-én 19 óra után nyoma veszett. A pesti rakparton (a Szent István Park magasságában) találták meg a táskáját ismeretlenek, benne volt a telefonja, az iratai, a tárcája. Azóta semmit nem tudunk róla. Eddig sok barátját felkerestem, de sajnos eredménytelenül. Bárki bármit tud esetleg a hollétéről, kérem azonnal jelezze a 70/319-4483 számon.
Köszönöm. Nagy Gábor (Orsi testvére)

Orsi ruhájáról: Fehér póló, sötét kabát és egy barna kordbársony nadrág. Sajnos a rendőrség keresést nem indít, mivel nem a vízen tűnt el, körözést adnak le a vizi és a szárazföldi rendészet felé, direktben nem keresik. Segítsetek keresni, írjatok ötleteket akár, és jelentsétek a rendőrségen ha bármi konkrétat tudtok. Nagyon köszönjük!"


Quantum Cowboys Facebook oldal


Orsi Facebook oldala